Sardele sperite in jih osušite s papirnato brisačo. Z vseh strani jih začinite s soljo in pustite stati nekaj minut. Olje za cvrtje segrejte v široki ponvi na srednje visoki...
Žar segrejte na srednje visoko temperaturo. Zmešajte oljčno olje, limonin sok, sesekljan česen, zelišča, sol in poper, da pripravite marinado. Fileje ščuke osušite s papirnato brisačo in jih prelijte z...
Segrejte 100 ml vode in dodajte zamrznjen grah, sesekljan česen, lešnike in sesekljan drobnjak. Solite in poprajte ter zavrite, nato pa pokrito kuhajte 10 minut. Zmeljite zelišča, olje, limetino lupinico...
Krompir kuhajte v slani vodi 20 minut. Ko je kuhan, ga prerežite na pol. Krompirja ne lupite. Iz krompirja izdolbite sredico, da dobite luknje. Izdolben krompir zmešajte s skuto in...
Pečico segrejte na 180 ºC. Na srednji ogenj postavite veliko plitvo posodo za peko v pečici z maslom. Por narežite na rezine ter ga dodajte v ponev. Redno mešajte, medtem...
Meso narežite na lične kose, vsak kos potopite v kis in tesno zapakirajte v posodo. Potresite s poprom in soljo. Zelenjavo narežite na rezine in jo skupaj z zelišči položite...