V ponvi segrejte oljčno olje. Popražite sesekljano čebulo in zeleno. Dodajte ostrige, piščančjo juho, začimbe in maslo ter mešajte, dokler se maslo ne stopi. Dodajte kruh, narezan na kocke. Začinite...
Čebulo, zeleno in korenček drobno sesekljajte. Segrejte olje in cvrite zelenjavo ter dodajte čili in lovorjev list. Cvrite, dokler se vsa zelenjava ne zmehča in zlato rjavo obarva. Gobe drobno...
Tofu položite med papirnate brisače in poskusite iztisniti čim več vode. Tofu narežite na centimetrske kocke. V veliki skledi zmešajte tofu, olupljen in na kocke narezan kuhan krompir, sesekljano zeleno,...
Krompir, kolerabo in zeleno narežite na kocke in jih popražite na maslu. Dolijte vino in dušite, da izpari. Začinite po okusu in dodajte sesekljane mandlje. Dobro premešajte in zalijte z...
Pripravite nadev V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi med pogostim mešanjem kuhajte sesekljano slanino, dokler ne postane hrustljava in se maščoba ne izloči, približno 10 minut. Slanino prenesite na...
V srednje veliki skledi zmešajte narezanega kuhanega purana z narezano zeleno, majonezo, brusnicami in rdečo čebulo. Na pekač razporedite kruh in na rezine enakomerno razdelite puranjo mešanico, nato pa vsako...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno ter med občasnim mešanjem kuhajte približno 5 minut, dokler se ne zmehčajo. Dodajte česen, kumino,...
Česen in čebulo olupite in na drobno sesekljajte. Polovico fižola pretlačite skozi cedilo ali prepasirajte. Polovico pustite celega. Vejice peteršilja na grobo sesekljajte. Očistite zeleno, jo operite in narežite na...
V veliki posodi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte zeleno in šalotko; kuhajte in mešajte, dokler se šalotka ne zmehča, 3 do 5 minut. V velikem loncu na srednje visoki...
V veliki ponvi na srednje močnem ognju stopite maslo. Dodajte narezano čebulo, koromač, zeleno in korenje; med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča in čebula postane prosojna, približno...