Najprej zelenjavo skrbno očistite, olupite in operite. Korenje in zeleno narežite na majhne koščke, krompir pa na malo večje kose. Čebulo in česen olupite ter ločeno na drobno sesekljamo. Osmukajte...
Zmešajte mleto meso s ščepcem popra, gorčico, jajcem in na drobno sesekljanim peteršiljem. Oblikujte približno 16 mesnih kroglic. Prepražite jih na vročem olivnem olju, vendar pazite, da ne razpadejo, in...
Na olivnem olju popražite na drobno narezano čebulo in na kolobarje narezano korenje. Dodajte malo soli, zato da se čebula prej razpusti. Nato dodajte tri narezana stebla zelene, strt česen...
Dobro operite pod tekočo vodo in jo očistite. Uporabite beli in svetlo zeleni del pri poru, ki ju narežite na tanjše rezine. Korenje in stebelno narežite na 1 cm velike...
Preberite najprej fižol, operite ga pod tekočo vodo, dajte ga v skledo in zalijte s toliko hladne vode, da bo voda vsaj štiri prste nad fižolom. Polovite in zavrzite fižol,...
Čebulo in česen olupite in vsakega na drobno nasesekljajte. Vso zelenjavo očistite, po potrebi operite in tudi posušite. Por na drobno nasesekljajte, preostalo zelenjavo pa narežite na približno enakomerne koščke....
Vsako sestavino za ta napitek dobro olupite in narežite tako, da ustreza vašemu sokovniku. Potem iztisnite eno sestavino za drugo. Pijte zeleno pošast, s takojšnjo energijo pomaranče in špinače ter...
Prepražite čebulo na olivnem olju. Dodajte še narezane gobe, korenje, zeleno in česen. Pražite toliko časa, da tekočina izhlapi oziroma izpari. Prilijte vino, sol in poper ter na majhnem ognju...