Olupite stebelno zeleno in jo narežite na 1 cm velike kocke. Na močan ogenj postavite lonec za pečenje, dodajte 3 dobre žlice olivnega olja in nato dodajte zeleno. Naberite lističe...
V ponvi segrejte polovico olja. Čebulo narežite na rezine, zeleno na grobo sesekljajte in jo na srednji temperaturi kuhajte 10 minut, dokler se ne zmehča. Sesekljajte stebelno zeleno, jabolkom odstranite...
Namočen fižol odcedite, dajte v lonec in prelijte s svežo hladno vodo. Dodajte lovorjev list in kuhajte, dokler fižol ni popolnoma mehak. Namočen ješprenj stresite v večji lonec skupaj z...
Česen, čili, inčune in vloženi paradižnik nasekljamo na majhne koščke, vso ostalo zelenjavo pa narežemo na kocke velikosti 0,5 x 0,5 cm, olivam pa odstranimo koščice. Wok segrejemo, dodamo oljčno...