Zmešajte jajca in kremni sir. Namastite modelčke za mafine. V skodelice za mafine položite narezan brokoli in sesekljano zeleno čebulo, nato vlijte jajčno mešanico, jo enakomerno razdelite v skodelico. Skodelice...
Segrejte pečico na 210 °C. Pekač popršite s sprejem za peko. Zmešajte zdrobljenega piščanca s kumino, čilijem v prahu, soljo, česnom v prahu, papriko in svežim limetinim sokom. Mešajte, dokler...
Zmešajte mleto meso, sesekljano zelje, zeleno čebulo, sesekljan česen, nariban ingver, sojino omako, ostrigino omako, sezamovo olje, sol in črni poper po okusu. Dobro premešajte, da se vse sestavine enakomerno...
Pečico segrejte na 180 °C. Majhen ovalni pekač popršite z oljem. V skledi zmešajte jajca, mleko, narezan kruh, sesekljano zeleno čebulo, sir in šunko; dobro premešajte. Jajčno zmes vlijte v...
Jajca stepite z vodo, soljo in črnim poprom. V ponvi kuhajte klobaso na srednji temperaturi, dokler ni več rožnata, 4 minute, in jo zdrobite v drobtine. Vmešajte šalotko in papriko...
Njoke skuhajte v skladu z navodili na embalaži; odcedite jih. Medtem v veliki ponvi na srednji temperaturi kuhajte govedino in čebulo, dokler govedina ni več rožnata, 4-6 minut, in meso...
Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili iz embalaže. Medtem v manjši skledi zmešajte sojino omako, koruzni škrob in česen. Dodajte piščanca. V veliki ponvi na arašidovem in sezamovem olju...
Za omako: V ponvi na srednje nizki temperaturi zmešajte olje in moko. Premešajte in pustite, da 1 minuto brbota. Prilijte mehiško omako, piščančjo juho, sol in poper. Segrejte do vrenja....
Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljamo testo za pito in ga položimo v pekač za pito. V ponvi na srednji temperaturi skuhajte šparglje, gobe, špinačo in zeleno čebulo, dokler se...
Segrejte pečico na 200 °C. V veliki skledi zmešajte narezane gobe, oljčno olje, sesekljan česen, posušen timijan, sol, črni poper in na tanko narezano zeleno čebulo. Premešajte, da se gobe...