Mleko nalijte v posodo in mu dodajte vaniljev strok in limonino lupino. Zavrite, nato pa pokrijte in pustite stati 10 minut. Zmešajte rumenjaka in bezgov sirup. Prelijte s precejenim mlekom...
Zmešajte pinjenec, ribezov sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Ribez razdelite v 4 kozarce in...
Zmešajte pinjenec, jagodni sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Jagode razdelite v 4 kozarce in...
Zmešajte pinjenec, malinov sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Maline razdelite v 4 kozarce in...
Zdrobite čokoladne kekse in jih zmešajte z zmehčanim maslom. Mešanico vtisnite v dno pekača in postavite v hladilnik za 30 minut. Zmešajte sladko smetano in vaniljev sladkor ter dodajte želatino....
Regratove cvetove očistite in ločite rumene cvetke. Cvetke prelijte z vodo in počasi zavrite. Nato znižajte temperaturo in 15 minut rahlo kuhajte. Tekočino ohladite in jo precedite. Tekočino zmešajte z...
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. Stepite jajca in sladkor ter primešajte moko, pecilni prašek in koruzni škrob, da dobite rahlo testo za biskvit. Testo za biskvit prelijte...
Biskvit: Ločite rumenjake od beljakov. Beljake stepite v gosto peno. Rumenjake pa stepite do bledo rumene barve, nato jim dodajte sladkor in toplo vodo. Stepajte še približno 3 minute in...
V majhni posodi za mikrovalovno pečico zmešajte 80 ml vode in želatino. 30-60 sekund segrevajte v mikrovalovni pečici, dokler voda ne zavre in se želatina ne raztopi. Rahlo ohladite. Medtem...
Postavite pločevinko kokosovega mleka v hladilnik za 6 ur. Medtem s plastično folijo obložite kvadratni pekač za torto. Mango sesekljate na drobno in dodajte limetin sok in 1 žlico javorjevega...