Segrejte pečico na 160 °C. Zmešajte moko, začimbe in gorčico ter mešanico vtrite v pečenko. Pečenko položite na pekač in jo prelijte z worchestrsko omako. V pekač dodajte zelenjavo in...
Segrejte pečico na 180 °C. Fižol naprej namakajte čez noč, nato pa ga zavrite in kuhajte toliko časa, da se zmehča. Na ponvi specite jagnjetino in klobaso ter jima dodajte...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Izperite kvinojo, jo prelijte z vodo v posodi, zavrite in kuhajte 20 minut, nato pa jo odcedite. V skledo dajte kvinojo, fižol, rdečo čebulo, česen, paradižnikovo mezgo, drobtine, pretlačeno rdečo peso,...
Zmešajte sesekljan česen, sojino omako, ostrigino omako, worcester omako, rjavi sladkor, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite marinado. Meso brez kosti narežite na koščke, ki naj bodo enakomerne velikosti....
Sesekljano čebulo na srednji temperaturi na olju prepražite do zlato rjave barve, približno 5 minut. V veliki skledi zmešajte polovico pražene čebule, mleto govedino, mleto puranje meso, drobtine, jajce, beljak,...
Vsaj en dan pred pripravo naredite zarezo v embalaži tofuja in odcedite čim več vode. Nato postavite paket tofuja v zamrzovalnik, dokler ne zamrzne. Blok zamrznjenega tofuja postavite na žično...
Na srednje visokem ognju postavite veliko ponev, premazano s pršilom za kuhanje. Na ogreto ponev položite zrezke in jih z obeh strani rjavo popecite. Zrezke položite na krožnik. V ponev...
V velik lonec za juho položite trup purana, prilijte vodo in na srednji temperaturi zavrite. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte, dokler preostalo meso ne odpade s kosti, približno 1 uro. Odstranite...