V mešalniku zmešajte lubenico, vodko, limetin sok in sladkor. Mešajte do gladkega. Dodajte kocke ledu in mešajte, dokler zmes ne postane tekoča. Mešanico vlijte v kozarce in po želji okrasite...
Žar na oglje segrejte na visoki temperaturi. Rezine limone pecite po 2 minuti na vsaki strani ali dokler ne zoglenijo. Prenesite na krožnik, da se ohladijo. Kombučo, vodko in limonin...
Na dnu visokega kozarca zmešajte sok polovice limete in rjavi sladkor. Dodajte 30 ml vodke in pulpo pasijonke. Kozarec napolnite z ledom. Dolijte gazirano vodo in dobro premešajte. (Foto: pexels.com)
Vrč napolnite z ledom. Vlijte vodko in jabolčni ter limonin sok. Okrasite z meto, limoninimi rezinami, koščki jabolk in kumar, nato pa premešajte. (Foto: pexels.com)
Cheesecake dajte v skledo in ga razbijte z žlico. Piškote zmiksajte v kuhinjskem robotu. Dodajte v cheesecake z vodko in s kavnim likerjem. Zmešajte, da se združijo. V hladilniku hranite...
V veliki skledi pretlačite maline in sladkor. Mešanico pustite stati na pultu eno uro, ohlapno pokrito z brisačo. Sladkor se bo raztopil. Vmešajte vodko in mešanico previdno prenesite v nepredušno...
Vse sestavine dodajte v šejker, napolnite z ledom in jih 15 sekund močno stresajte. Precedite v ohlajen kozarec in okrasite s kavnimi zrni. (Foto: pexels.com)
Vse žgane pijače dajte v ohlajen kozarec, napolnjen z ledom, in nežno premešajte. Dolijte kolo in ponovno premešajte. Okrasite z limetino rezino in postrezite. (Foto: pexels.com)
Vse sestavine dobro premešajte in postrezite z veliko ledu. Napitek po želji okrasite z limono, pasijonko ali drugim sadjem ter po želji prilijte sadni sirup, ki bo napitek lepo obarval...