Segrejte maslo in popražite rezine limone, da zlato porjavijo. Limone postavite na stran, v ponev pa dodajte narezano čebulo in česen ter zalijte z malo vode. Pražite toliko časa, da...
V lonec dodajte alge in vodo ter pustite, da se rehidrirajo približno 30 minut. V lonec z vodo in z algami dodajte na trakove narezano korenje ter vino in sojino...
Pasto iz rdečega fižola zavijte v aluminijasto folijo in postavite v zamrzovalnik, da se strdi, vsaj eno uro. V skledi, primerni za mikrovalovno pečico, temeljito zmešajte riževo moko in zeleni...
V veliki posodi zmešajte nariban ingver, sladkor in vodo. Mešanico zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo in pustite vreti približno 10 minut. Ponev odstavite z ognja in pustite, da se ingverjeva...
Vse sestavine za omako združite v ponvi. Kuhajte na srednji temperaturi, dokler se med nenehnim mešanjem ne zgosti. Uporabite zraven piščanca, mesne kroglice, prekajene klobase, zelenjave itd. (Foto: pexels.com)
Na močnem ognju zavrite vodo. Vmešajte ovsene kosmiče in zmanjšajte temperaturo, da voda rahlo vre. Nastavite časovnik za 10 minut. Ovsene kosmiče občasno premešajte, da se enakomerno skuhajo. Ko bo...
Narežite bučo in korenje, naribajte ingver in zalijte z malo vode. Kuhajte približno 15 minut, da se zmehčajo. Ko se sestavine rahlo ohladijo, jih zmiksajte s paličnim mešalnikom. Zelenjavni kašici...
Sesekljajte čebulo in jo popražite na olivnem olju. Ko čebula postekleni, dodajte sesekljan drobnjak, koromač in peteršilj. Dobro premešajte in dolijte malo vode. V skledo dodajte grah in ga rahlo...