Narežite bučo in korenje, naribajte ingver in zalijte z malo vode. Kuhajte približno 15 minut, da se zmehčajo. Ko se sestavine rahlo ohladijo, jih zmiksajte s paličnim mešalnikom. Zelenjavni kašici...
Bučo narežite in popražite na maslu. Vodo zmešajte s sladkorjem in malo segrejte. Nadrobite kvas in počakajte nekaj minut. Kvas vlijte v kupček bele moke. Dodajte koruzno moko, zmešano s...
Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Zavrite vodo in maslo. Dodajte moko in mešajte, da dobite testo. Testu primešajte zmečkan krompir, rumenjak, sesekljana bučna semena in narezano šunko. Oblikujte kroglice in jih ocvrite v vročem olju....
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. V ponvi na maslu popražite mandlje in dodajte med. Dobro premešajte in odstavite. Posolite vodo in jo zavrite. Vanjo stresite koruzni zdrob...
Indijske oreščke namočite čez noč in jih v kuhinjskem mešalniku zmiksajte z vodo, da dobite gosto maso. Postopoma dodajajte limonin sok, česen, kurkumo in kvas. Sesekljajte čemaž in ga vmešajte...
Postrv razkoščičite in odstranite kožo. Meso postrvi narežite na koščke. Narezano postrv in čebulo prelijte z 650 ml vode in kuhajte 45 minut. Juho precedite, shranite tekočino in v kuhinjskem...