Pečico segrejte na 190 °C in namastite posodo za sufle. V manjši posodi zmešajte pretlačene jagode, 1/4 skodelice sladkorja, koruzni škrob in vaniljev ekstrakt. Na srednji temperaturi med pogostim mešanjem...
1. Pečico segrejte na 200 °C. Notranjost dvolitrske posode za sufle premažite z maslom in enakomerno potresite s parmezanom. 2. V majhni posodi na nizki temperaturi stopite maslo. Vmešajte moko...
pekač popršite z oljčnim oljem v spreju, da se namasti. Dno in stranico pekača obložite s papirjem za peko, ki se ne prijema, in pustite, da stranice segajo čez. Sladkor...
Pečico segrejte na 100 stopinj C. Pekač obložite s pergamentom za peko. Čičerko odcedite in prihranite 1/2 skodelice tekočine iz pločevinke. Čičeriko shranite za drugo uporabo. Tekočino iz čičerike vlijte...
Presejte moko, cimet, muškatni orešček, klinčke in vinski kamen. Temeljito zmešajte sladkor in stepena jajca. Zmešajte z mešanico moke, dodajte citron in mandlje. Na pomokani deski razvaljamo na 6 mm...
Jajčne beljake nalijte na krožnik, dodajte sol in jih stepajte s paličnim mešalnikom, dokler se lepo ne spenijo. Dodajte še vinski kamen in nadaljujte naprej s stepanjem, dokler jajca niso...
Maslo stepite, dodajte sladkor in nadaljujte s stepanjem. Zmešamo in trikrat presejemo moko, sol, pecilni prašek in vinski kamen. Te suhe sestavine izmenično z mlekom dodajte prvi zmesi. Dodajte mandljev...