Najprej zelenjavo skrbno očistite, olupite in operite. Korenje in zeleno narežite na majhne koščke, krompir pa na malo večje kose. Čebulo in česen olupite ter ločeno na drobno sesekljamo. Osmukajte...
Preberite najprej fižol, operite ga pod tekočo vodo, dajte ga v skledo in zalijte s toliko hladne vode, da bo voda vsaj štiri prste nad fižolom. Polovite in zavrzite fižol,...
Piščančja bedra očistite in začinite z Vegeto. Popecite na vročem olju in postavite na toplo. Na istem olju prepražite čebulo. Ko čebula “postekleni”, jo poškropite z vodo. Ko voda izpari,...
Krompir olupite, narežite na majhne koščke in skuhajte. Nato naredite pire krompir (stisnjen brez dodatkov). Na koncu na olju prepražite čebulo s sesekljanim peteršiljem in česnom. Če začutite vonj po...
Fižol čez noč namočite v hladni vodi ali približno 5 ur v mlačni vodi, da se pokrije. Dodajte čebulo, česen, zeleno papriko, maščobo slanine, paradižnik in sol ter 2 uri...
Lepo sesekljajte Suet in kandirano lupino, operite in osušite ribez, tudi rozine operite, vse suhe sestavine zmešajte, dodajte dobro razžvrkljana jajca, dajte v namaščeno posodo in zavežite krpo čez njo...
Čebulo in zeleno narežite na kocke in jih popecite na olju. Dodajte preostale sestavine razen riža in kuhajte 2 do 3 ure. Pred serviranjem dodajte še riž in kuhajte 20...
Ribi odstranite kožo in kosti. Ribo dajte na stran. Kožo, kosti, korenje, čebulo in zeleno dajte v kuhalnik. Pokrijte s hladno vodo, začinite s soljo in poprom ter kuhajte, dokler...