Segrejte pečico na 220 °C. Zelenjavno juho zavrite in vanjo postopoma stresite polento. Zmanjšajte temperaturo in mešajte z metlico. Dodajte olje, maslo, majonezo, sir, sesekljan česen in origano. Maso segrevajte,...
Sesekljajte čebulo in dajte eno žlico na stran. V veliko ponev na srednji temperaturi dodajte olje in dodajte čebulo. Kuhajte jo, dokler ne postane prosojna in zlato rjava, mešajte, da...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte nekaj kapljic olja. Dodajte tofu in ga zdrobite v ponvi. Kuhajte, dokler rahlo ne porumeni. V ponev dodajte riž in večino omake. Dušite...
Pečico segrejte na 200 stopinj C. Osušite palmovo zelje in ga prelijte z avokadovim oljem. Obložite ga z začimbami za morske sadeže. Začinite jih soljo in poprom. Položite jih v...