Zmešajte vse suhe sestavine. Nato 30 sekund stepajte OGGS® Aquafaba, da postane bled in penast, nato pa dodajte olje, limonin sok in mleko. Suhe sestavine po malem dodajte mokri mešanici....
Pečico segrejte na 190 °C. Šest posodic rahlo namastite z oljem. Dno obložite s papirjem za peko. V skledo presejte moko, kakav, pecilni prašek in sodo bikarbono. Dodajte mandljevo moko...
Dve tretjini mleka prelijte v lonec, dodajte kakav, cimet, muškatni orešček, strok kardamoma in kavo. Na srednje močnem ognju zavrite. Kuhajte 2 minuti. Zmanjšajte temperaturo na srednjo ter vmešajte vaniljo...
Pečico segrejte na 180 °C. Dva velika pekača obložite s peki papirjem. V veliki skledi zmešajte sladkor in maslo. Z vilicami stepajte, dokler ne postane gladko in puhasto. Dodajte mleko...