Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljajte testo za pito in ga položite v pekač. Pekač s testom postavite v zamrzovalnik za 20 minut. Testo postavite v pečico in pecite 15...
Pečico segrejte na 180 °C. V veliki skledi zmešajte stopljeno maslo, jajca, moko, sladkor, kokos in mleko. Maso vlijte v testo za pito. Pecite, dokler se testo ne strdi, približno...
Pečico segrejte na 160 °C. S testom obložite pekač. V ogreti pečici pecite testo 15 minut. V posodi nad loncem z vrelo vodo stopite čokolado in mešajte. Ko je čokolada...
Vse sestavine dobro premešajte in testo vlijte v pekač za pito. Pecite pri 180 °C 25 do 30 minut. Ko se ohladi, jo narežite na kose in po želji postrezite...
V veliki skledi z električnim mešalnikom na srednji hitrosti stepajte mleko in limetin sok, dokler se ne zgladita in zgostita. Vmešajte stepen tortni nadev. Z limetino zmesjo namažite pečeno testo...
Zmešajte mangov čatni, limonin sok, sladkor, ingver, cimet in sol. Na nizki temperaturi zavrite. Koruzni škrob in hladno vodo zmešajte v gladko pasto in vmešajte v nadev. Mešajte, dokler se...
V srednje veliki skledi stepite kremni sir in sladkor v prahu. Vmešajte arašidovo maslo in stepajte do gladkega. Zmešajte s tortnim namazom, da dobite nadev za torto. Z žlico nadevajte...
Nadev za jabolčno pito, sladkor in cimet dajte v kuhinjski robot in zmiksajte do gladkega. Hitro, da se testo ne odmrzne, položite en list testa na desko za rezanje. Nadev...
Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljajte testo za pito in ga položite v pekač za pito. V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezane šparglje, gobe, čebulo...
Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljamo testo za pito in ga položimo v pekač za pito. V ponvi na srednji temperaturi skuhajte šparglje, gobe, špinačo in zeleno čebulo, dokler se...