Ostrigo držite na deski za rezanje z ukrivljeno stranjo navzdol, med lupino in roko pa imejte prepognjeno kuhinjsko krpo – to vam bo pomagalo pri dobrem oprijemu in zaščiti vaše...
Pečico segrejte na 200 °C. V mešalnik natrgajte 2 roti kruha in ju zmešajte v drobne drobtine. Piščančje prsi po dolžini narežite na 1 cm široke trakove in jih položite...
Krompir narežite na 3 cm velike koščke in kuhajte 15 minut oziroma dokler se ne skuha. Ko je skuhan in ohlajen, ga pretlačite. Medtem popecite papriko, dokler ne zogleni. Postrgajte...
Sestavine solate razporedite na krožnik. Sestavine preliva zmešajte v kozarcu in dobro pretresite. Preliv postrezite ob strani. Jed postrezite s palčkami. (Foto: pexels.com)
Žar segrejte na visoko temperaturo. Medtem ko se žar segreva, lahko pripravite sestavine. Na vroč žar položite cele ostrige. Pecite, dokler se ne odprejo, 5 do 10 minut. Ostrige odstranite...