Narežite marelice, bučko in čebulo na velike kose. V veliko skledo dajte marmelado, pomarančni sok, gorčico, ingver in mešana zelišča. Mešajte, dokler zmes ni gladka, in jo začinite s poprom....
Pečico segrejte na 180 °C. Namastite pekač. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in jo pecite 4 minute, dokler se ne zmehča, nato dodajte česen in ga...
Odstranite zelju poškodovane liste, nato ga operite in izrežite stržen. Razrežite ga na četrtine in z nožem narežite na tanke trakove ali pa koščke. Segrejte žlico olja v posodi. Narezano...
Narežite svinjino na majhne koščke, za grižljaj velike kose. Čebulo in česen olupite in ju ločeno na drobno sesekljamo. V večjem loncu razpustite mast (ali pa segrejte olje) in na...
V voku na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte česen in ga 2-3 minute kuhajte, dokler ne dobi zlate barve. Dajte ga na stran in olje v voku dodajte svinjino,...
Prilijte toliko vode, da je kislo zelje prekrito in ga skuhajte. Odcedite in pokrijte. Na maščobo dodajte praženo čebulo, lovorjev list, vegeto in mokro začimbno mešanico ali pa lahko tudi...
Meso narežite na grižljaje, koščke in posolite. Čebulo in česen olupite in nasekljajte na majhne koščke. V posodi segrejte olje ali mast in prepražite čebulo. Ko se začne čebula barvati,...