Čez noč namočite fižol in ga skuhajte s prekajenimi svinjskimi rebri, da se nekoliko zmehčajo. Olupite in narežite krompir ter ga dodajte v lonec. Posebej skuhajte zelje na čebuli in...
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Rebra položite v lonec in jih prelijte s hladno vodo. Zavrite in nato 25 minut rahlo kuhajte, pri tem pa odstranite maščobo, ki počasi priplava na površje. Odcedite. Obložite pekač...
Žar segrejte na srednje visoko temperaturo. V manjši skledi zmešajte omako BBQ, jabolčni kis, rjavi sladkor, papriko, česen v prahu, čebulo v prahu, sol in poper. Rebrca položite na žar...
Prekajeno svinjino, teletino in divjačino na hitro popecite v ponvi na olju in dajte v hladno vodo, solite in kuhajte vse do mehkega. Dodajte sesekljano čebulo, por in pa še...
Rebrca narežite na porcije in jih položite na dno pekača. Dodajte kislo zelje in malo tekočine. Pokrijte in pecite v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 1 uro in pol....