V srednje veliki skledi zmešajte narezanega kuhanega purana z narezano zeleno, majonezo, brusnicami in rdečo čebulo. Na pekač razporedite kruh in na rezine enakomerno razdelite puranjo mešanico, nato pa vsako...
Ostanke od pečenega puranjega mesa narežite na majhne koščke in jih pogrejte v ponvi na majhnem ognju. Dodajte še pest indijskih oreščkov in pa brusnic ter začinite s ščepcem soli,...
Brusnice dajte v manjšo skledo in jih prelijte z vrelo vodo. Odstavite za 30 minut, da se namočijo. Medtem v ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Čebulo med mešanjem kuhajte...
Pečico segrejte na 180 °C. Namastite in obložite pekač. V veliki skledi zmešajte moko, naribano korenje, rjavi sladkor, suhe brusnice in 1 žličko mletega cimeta. Dodajte 2 rahlo stepeni jajci,...
Brusnice in 1 skodelico vode dajte v skledo. Pokrijte za 1 uro. Brusnice in tekočino postavite na srednji ogenj. Dodajte češnje, maline in sok. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali...
Pečico segrejte na 220 °C. Dva pekača obložite s papirjem za peko. V skledo dajte mleto meso, brusnično omako, brusnice, žajbelj, drobnjak in česen. Začinite s soljo in poprom. Dobro...
Pečico segrejte na 220 °C. Dva pekača obložite s papirjem za peko. V skledo dajte mleto meso, brusnično omako, brusnice, žajbelj, drobnjak in česen. Začinite s soljo in poprom. Dobro...
Pečico segrejte na 230 °C. V ponvi segrejte 1 žlico olja in dodajte slanino. Slanino med mešanjem kuhajte 1 minuto ali dokler ne postane zlata. Vmešajte čebulo in jo mešajte...
Razdelite ohrovt na posamezne liste. Odrežite debela stebla listom (katere lahko zavržete), liste očistite in jih operite. Natrgajte liste ali pa jih narežite na majhne koščke. Na kuhalnik postavite veliko...
S kuhinjskim mešalnikom sestavine za testo zgnetite v testo, ki ga nato ponovno pregnetite z rokami. Oblikujte ga kroglo oziroma v kepo, premažite ga z oljem in ga pustite počivati...