V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte zeleno, čebulo, korenček, papriko in česen. Med pogostim mešanjem kuhajte 10 minut oziroma dokler zelenjava ne postane mehka. Povečajte temperaturo in dodajte...
Pečico segrejte na 220 °C. 2 pekača obložite s papirjem za peko. Narežite žemljice na 5 mm rezine. Položite jih na pripravljena pladnja. Poškropite z oljem. Potresite z morsko soljo....
Pečico segrejte na 220 °C. Pečemo kruhke po navodilih na embalaži ali dokler ne postanejo zlati. Medtem v srednje veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte klobase in jih...
Olupite čebulo in jo na drobno sesekljajte. Narežite slanino na koščke. V bolj globlji ponvi segrejemo olje, na katerem najprej popražite slanino, nato dodajte čebulo in jo skupaj s slanino...
Šampinjone očistite. Previdno odstranite bete, tako da jih rahlo zavrtite. Čebulo in bete na fino nasekljajte. Popražite čebulo na 2 žlicah vročega oljčnega olja, dokler ne bo posteklenela. Nato v...
Olupite in narežite korenje na dolžino hrenovke (približno 6 centimetrov). V vreli vodi kuhajte korenje, dokler se ne zmehča, približno 10 do 12 minut. Korenje odcedite in osušite s papirnato...
Pečico segrejte na 200 stopinj C. Osušite palmovo zelje in ga prelijte z avokadovim oljem. Obložite ga z začimbami za morske sadeže. Začinite jih soljo in poprom. Položite jih v...
Sir, solato in paradižnik karseda res dobro operite. Paradižniku odstranite peclje in zelene dele ter ga narežite na kolobarje. Čemaž pa narežite na bolj širše trakove. Štručko prerežite in spodnji...