Segrejte pečico na 210 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Riž skuhajte po navodilih na embalaži. V veliki skledi zmešajte olje, kis, paradižnikovo pasto, garam masalo, rjavi sladkor, kajenski poper...
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. Narežite stročji fižol in ga kuhajte 20 minut v vreli slani vodi. Zmešajte razžvrkljana jajca, sir, kislo smetano, sol in poper ter...
Stročji fižol skuhajte do mehkega. Odcedite fižol iz pločevinke in ga sperite. Fižol zmešajte z narezano čebulo in papriko. Olje zmešajte s preostalimi sestavinami in prelijte fižol. Pred serviranjem ohladite...
Za mariniranje svinjine zmešajte vino, sojino omako, sladkor in krompirjev škrob ter z njimi prelijte mleto svinjino. Premešajte, da se enakomerno porazdeli, vendar ne pretiravajte z mešanjem (svinjina mora biti...
Piščančje prsi na obeh straneh začinite s soljo in poprom. V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Ko se olje segreje, dodajte piščančje prsi in jih na...
V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte narezano rdečo papriko, cvetačo, stročji fižol in bučo ter jih med občasnim mešanjem kuhajte 4 minute ali dokler rahlo ne porjavijo. V...
Stročji fižol dajte v lonec in ga prelijte z vodo; zavrite. Zmanjšajte temperaturo na srednje nizko in kuhajte, dokler se fižol ne zmehča, približno 10 minut. Odcedite vodo, fižol pa...
Prekajeno svinjino, teletino in divjačino na hitro popecite v ponvi na olju in dajte v hladno vodo, solite in kuhajte vse do mehkega. Dodajte sesekljano čebulo, por in pa še...
Pečico segrejte na 200 °C. Velik pekač obložite s papirjem za peko. Kruh položite v veliko skledo. Dodajte olje in začinite. Premešajte, da se obloži. Na pripravljen pladenj razporedite kruh v...
Stročji fižol operite in dobro očistite. Porežite vse vršičke in nastavke pecljev, po potrebi odstranite tudi nitke ob strani. Po želji ga narežite na manjše kose ali pa ga po...