Na zmernem ognju segrejte juho. V ponvi segrejte oljčno olje. Dodajte čebulo, česen in zeleno ter rahlo pražite približno 5 minut, da se zmehča. V ponev dodajte riž in povečajte...
Piščanca oziroma piščančje kose začinite s česnom, karijem, soljo in poprom. Na olivnem olju popecite, da se zapeče do zlate barve, dodajte še narezano korenje in še malo popražite. Zalijte...
Čebulo in zeleno narežite na kocke in jih popecite na olju. Dodajte preostale sestavine razen riža in kuhajte 2 do 3 ure. Pred serviranjem dodajte še riž in kuhajte 20...
Ribi odstranite kožo in kosti. Ribo dajte na stran. Kožo, kosti, korenje, čebulo in zeleno dajte v kuhalnik. Pokrijte s hladno vodo, začinite s soljo in poprom ter kuhajte, dokler...
Meso narežite na precej majhne koščke, ga posujte z moko in položite v ponev, v katero ste dali maščobo. Po okusu dodajte sol in poper. Počasi kuhajte 40 minut in...