Segrejte pečico na 160 °C. Zmešajte moko, začimbe in gorčico ter mešanico vtrite v pečenko. Pečenko položite na pekač in jo prelijte z worchestrsko omako. V pekač dodajte zelenjavo in...
V loncu popecite slanino in dodajte sesekljano čebulo, korenje in zeleno. Posodo pokrijte in dušite. Dodajte maslo in moko ter na šibkem ognju kuhajte 5 minut. V lonec dodajte juho...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano čebulo, sesekljan česen, na kocke narezan korenček in na kocke narezano zeleno. Dušite, dokler se zelenjava ne zmehča, približno...
Ponev popršite s pršilom za kuhanje ter 5 minut kuhajte sesekljano čebulo, zeleno in papriko. Dodajte nariban ingver in česen ter kuhajte še eno minuto. Vmešajte začimbe in tretjino jušne...
Segrejte olje in dodajte sesekljano korenje, zeleno, čebulo in česen ter pražite približno 5 minut. V zelenjavo vmešajte moko in kuhajte še 1 minuto, vmes pa mešajte. V lonec vlijte...
Rezance pripravite v skladu z navodili, navedenimi na embalaži in jih odcedite. V loncu na srednji temperaturi segrejte olivno olje. Dodajte sesekljano čebulo, korenček in zeleno ter dušite, dokler se...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte maslo. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno. Kuhajte 6 do 7 minut ali dokler se ne zmehča. Po okusu dodajte sol in poper...
Za preliv zmešajte prvih šest sestavin. Zrezek potresite s poprom. Pokrito pecite na srednje močnem žaru, dokler meso ne doseže želene mesnatosti, 6-8 minut na vsaki strani. Pred rezanjem pustite...
V velik lonec za juho položite trup purana, prilijte vodo in na srednji temperaturi zavrite. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte, dokler preostalo meso ne odpade s kosti, približno 1 uro. Odstranite...
V velikem loncu na srednjem ognju stopite maslo in na njem približno 5 minut kuhajte narezano čebulo, zeleno, korenček, krompir in bučo, da rahlo porjavijo. Prilijte toliko piščančje juhe, da...