Česen in čebulo olupite, peteršilj operite in osušite. Sesekljajte čebulo, česen in peteršilj. Krompir očistite in dobro operite pod tekočo vodo, nato pa ga obrišite. Večje krompirje prerežite na pol....
Olupite in sesekljajte česen in čebulo. Očistite pastinak, ostrgajte, operite in narežite na kocke. Repo in krompir olupite, operite in narežite na kocke. Segrejte v loncu olje in na njem...
Zelo dobro očistite gobe in jih obrišite z vlažno krpo. Po potrebi jih tudi na hitro sperite z vodo. Gobe narežite na lističe. Česen in čebulo olupite in na drobno...
Fižol dajte v lonec in ga potopite v vodo (voda naj bo približno 2 cm nad fižolom). Fižol namočite vsaj 2-3 ure. Odlijte vodo, dodajte svežo vodo (približno dvakratno količino...
Najprej dajte v lonec olivno olje po občutku. V olivno olje, ki je že v loncu dodajte še sol oziroma solite, po vašem občutku, okusu. Narežite na drobno 1 čebulo...
V slani vodi skuhajte riž (riž za priloge, ki se ne razkuha). V ločeni posodi prepražite čebulo in česen na olju, solite in popoprajte. Ko čebula porumeni dodajte na drobno...
Meso temeljito prepražite z vseh strani na vroči maščobi, dodajte vrelo vodo, limonin sok, worcestersko omako, česen, čebulo, lovorov list in začimbe. Kuhajte 2 uri. Občasno premešajte, da se ne...
Raztopite margarino, dimljeno govedino narežite na tanke klinaste trakove in jih z nožem vstavite v meso. Na margarini popecite obe strani mesa, dodajte zelenjavo, začimbe in vodo ter vse skupaj...