Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač za mafine. Zmešajte maslo in sladkor, da dobite penasto maso, nato pa dodajte jajca in vaniljev sladkor. Posebej zmešajte moko, pecilni prašek,...
V topli vodi raztopite kvas. Pustite ga stati dve minuti. Dodajte preostale sestavine in dobro premešajte. Odložimo na desko in gnetemo deset minut. Postavite nazaj v skledo, pokrito z vlažno...
Raztopite kvas v vodi; med občasnim mešanjem ga pustite 5 minut na hladnem. V skledi zmešajte moko, sol, sladkor in olje; na sredini naredite jamico. Ko se mešanica vode in...
Pečico segrejte na 170 ° C. Sesekljajte banane in ji dodajte jabolčno omako ali grški jogurt, med, jajca, vanilijev ekstrakt in mandljevo mleko. Mešajte, dokler se dobro ne povežejo. V...
Celotnega piščanca posujte s soljo in poprom. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. V ponev položite piščančja stegna in jih kuhajte približno 13 minut, da koža postane čvrsta. Piščanca...
Zavrite velik lonec vode in jo malce posolite. Med tem, ko voda vre, v ponvi segrejte olje, kozice pa popoprajte in posolite. Kozice nato na vročem olju popražite toliko časa,...