Ribe izmerite in jih temeljito očistite. Dobro jih sperite. V velik kotel položite krpo in vanjo položite ribe. Krpa mora biti dovolj velika, da jo lahko čez ribo zavežete, da...
Zmešajte zelje, poper, na drobno sesekljano papriko in sol. Pustite stati 1 uro v hladnem prostoru. Odcedite vso tekočino. Iz preostalih sestavin pripravite vroč preliv. Raztopite maslo in vmešajte moko....
Čebulo na drobno sesekljajte, narežite jajca, dodajte še preliv ali narezano kislo kumarico in fižol. Vse dobro premešajte in dodajte še sol in solatni preliv. Ohladite in postrezite. Za to...
Arašidovo maslo stepite in dodajte maslo. Ponovno stepite, dodajte še sol in solatni preliv ter vse dobro premešajte. Kruh enakomerno razrežite. Eno stran kruha zelo tanko namažite z mešanico arašidovega...
Zmešajte limonin sok in jabolka, da preprečite razbarvanje. Dodajte zeleno, zeleno papriko, sol, papriko in solatni preliv. Postrezite hladno na listih solate.