Avokado prerežite na pol in odstranite koščico. Meso avokada izdolbite iz lupine in ga dajte v mešalnik. Dodajte indijske oreščke in ohrovt ter pulzirajte. Limono prerežite na pol in iz...
Odcedite tofu in ga v skledi zmečkajte z vilicami. Vmešajte moko, prehranski kvas in sol. Z rokami vse skupaj zmešajte v testo. Testo razdelite na 4 dele in jih razvaljajte...
Bučke pecite na 180 °C, dokler se ne zmehčajo, približno 40 minut. Meso bučk izdolbite, ob robovih pa pustite nekaj centimetrov mesa. Meso dajte na stran. Izdolbene polovice bučk pa...
Pečico segrejte na 220 °C in pekač obložite s peki papirjem. Testo položite na ravno površino in z okroglim rezalnikom iz njega izrežite kroge. Položite jih na pekač. Z manjšim...
Segrejte pečico na 190 °C. TESTO Sojino mleko segrejte, da postane toplo, ne vroče. V skledo dodajte toplo sojino mleko, sladkor in kvas. Pustite stati 5 minut. Kvas se mora...
Sojino mleko in špinačo v mešalniku zmešajte do gladkega. Dodajte banano in pulzirajte, dokler se temeljito ne zmeša. Po želji potresite s svojim najljubšim sadje in uživajte v zdravem napitku....
V ponvi na srednji temperaturi zmešajte mleko, riž, sladkor in vaniljo in segrejte do vrenja. Zmanjšajte temperaturo na nizko in kuhajte 25 minut, vmes pa občasno premešajte. Medtem pripravite rabarbaro:...
Pečico segrejte na 180 ºC. Pladenj za mafine obložite s papirnatimi modelčki. V veliko skledo presejte moko, pecilni prašek, sodo bikarbono, mleti ingver, cimet in sol. V drugi skledi stepite...
Stroke vanilje vzdolžno razpolovite, iz njih izluščite semena in jih dodajte v veliko skledo, stroke pa zavrzite. Dodajte preostale sestavine in jih dobro premešajte. Mešanico prenesite v aparat za sladoled,...
V manjši ponvi na srednji temperaturi stopite margarino, sojino mleko in 2 žlici sončničnega olja. Medtem v veliki skledi zmešajte moko, pecilni prašek, sol in sladkor. Na sredini naredite jamico,...