Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Na olju podušite sesekljano čebulo, česen in ingver. Dodajte narezan brokoli in goveje meso. Rahlo posolite in premešajte, nato pa dodajte šitake, zelenjavno juho in sojino omako. Kuhajte 10 minut....
Na olju podušite sesekljano zelenjavo in ingver. Dodajte kumino in dobro premešajte. Pražite približno 5 minut. Ribji file narežite na kocke in dodajte zelenjavi. Kuhajte 5 minut, nato pa zalijte...
Goveje meso narežite na trakove. Ingver olupite in nastrgajte. Na eni žlici olja 5 minut pecite govedino in ingver. Posebej na olju pražite narezano papriko in šampinjone. Po treh minutah...
Riž sperite pod hladno vodo in ga zmešajte z 1 žlico soli in 2 skodelicama hladne vode. Riž zavrite in pokrijte s pokrovom ter zmanjšajte temperaturo. Kuhajte 15 minut ali...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Na pladenj položite narezano cvetačo in jo posujte s čilijevimi kosmiči in kančkom olivnega olja. Pecite 30 minut, na polovici...