Segrejte pečico na 200 °C in namastite pekač za mafine. Na olju popražite sesekljano čebulo in dodajte meso. Začinite s soljo in poprom ter z ostalimi začimbami. Tortilje narežite na...
Tofu položite med papirnate brisače in poskusite iztisniti čim več vode. Tofu narežite na centimetrske kocke. V veliki skledi zmešajte tofu, olupljen in na kocke narezan kuhan krompir, sesekljano zeleno,...
Pečico segrejte na 220 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Krompir narežite in zmešajte z oljem, 1/2 žličke soli in 1/4 žličke popra. Krompir enakomerno razporedite na pekač. Pecite ga...
Drobno sesekljajte peteršilj, koriander, origano, čebulo in česen. Vse skupaj stresite v skledo in dodajte še preostale sestavine. Dobro premešajte, da se sestavine čimičurija med sabo povežejo. S čimičurijem premažite...
Olje segrejte na srednje močnem ognju. Dodajte por in česen. Kuhajte 4 minute in mešajte. Dodajte začimbe in papriko. Dodajte krompir, pastinak, koromač in žajbelj. Premešajte, da se sestavine povežejo,...
Olupite čebulo in jo na drobno sesekljajte. Segrejte v loncu olje, dodajte čebulo in jo na majhnem ognju med občasnim mešanjem počasi pražite. Operite meso, ga osušite in narežite na...
Narežite vse sestavine, čebulo, papriko, paradižnik in piščančje meso. V juho ali pa vročo vodo zmešajte sol, peteršilj, česen in papriko. Pelatom pa vmešajte sladkor. Pekač le malenkost namažite z...