Jajčevec narežite, posolite in postavite a stran za 30 minut, da spusti vodo. Ožemite ga in popecite na olju. V skledi zmešajte čičeriko, sesekljano čebulo in česen, sesekljan paradižnik, sol,...
Segrejte pečico na 220 °C. Narežite cvetačo in jo položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pokapajte jo z olivnim oljem in postavite v pečico za 20 minut. Zmešajte limetin...
Lososa solite in poprajte ter ga popecite na olivnem olju. Pokapajte ga z limetinim sokom. Lososa položite na rukolo. Dodajte narezano čebulo in prelijte z balzamičnim kisom. Posujte z nadrobljeno...
V veliki skledi zmešajte artičoke, mešano solato, češnjeve paradižnike, narezane kumare, rezine čebule, olive in kapre. V manjši skledi stepite oljčno olje, limonin sok, sesekljan česen, sol in poper, da...
Segrejte pečico na 230 °C. Testo za pico razvaljajte v želeno obliko in debelino in ga položite na pekač. Testo enakomerno premažite s tanko plastjo omake pesto. Po omaki razporedite...
Pečico segrejte na 180 °C. Bučko operite, olupite in narežite na kocke. V vreli vodi jo kuhajte 10 minut. Jajca in jogurt stepite skupaj. Vmešajte moko in pecilni prašek. Dobro...
Pečico segrejte na 200 °C. V piščančje prsi naredite vodoravno zarezo, da nastane žepek. V skledi zmešajte nadrobljen feta sir in sesekljan drobnjak. Piščančje prsi nadevajte z mešanico fete in...
Segrejte pečico na 220 °C in obložite pekač s peki papirjem. Testo za pico položite na rahlo pomokano površino in pustite 30 minut, da se segreje na sobno temperaturo. V...
Pečico segrejte na 200 °C. Bučo narežite na kocke in položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pokapajte jo z eno žlico oljčnega olja ter začinite s soljo in poprom....
Lečo in vodo prelijte v veliko posodo. Vodo zavrite, nato pa temperaturo zmanjšajte na srednje nizko in kuhajte, dokler leča ne postane mehka, približno 20 minut. Lečo odcedite in jo...