Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Na olju podušite sesekljano zelenjavo in ingver. Dodajte kumino in dobro premešajte. Pražite približno 5 minut. Ribji file narežite na kocke in dodajte zelenjavi. Kuhajte 5 minut, nato pa zalijte...
Na olju podušite sesekljano čebulo. Dodajte riž in malo popražite, nato pa dolijte vodo in kuhajte 30 minut. Popražite pinjole in jih dodajte kuhanemu rižu. Dodajte tudi sesekljan koriander, rozine...
V kuhinjski robot dajte arašidovo maslo, sojino omako, sezamovo olje, česen, ingver, jalapeño in čilijevo omako. Mešajte na visoki hitrosti in po potrebi dodajajte vodo, dokler ne dobite gladke in...
Pečico segrejte na 200 °C. Piščančja krila operite in osušite. Zmešajte sojino omako, sladko sojino omako, med, sezamovo olje in sesekljan česen. Dodajte piščanca in ga premešajte z omako, da...
V veliki skledi stepite moko, kvas, sol in sladkor. Vmešajte vodo in sesekljan zeleni del šalotke. Dobro premešajte, da dobite gladko testo. Skledo tesno pokrijte s plastično folijo. Postavite v...
Zmešajte mleto meso, sesekljano zelje, zeleno čebulo, sesekljan česen, nariban ingver, sojino omako, ostrigino omako, sezamovo olje, sol in črni poper po okusu. Dobro premešajte, da se vse sestavine enakomerno...
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...