Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Riž sperite pod hladno vodo in ga zmešajte z 1 žlico soli in 2 skodelicama hladne vode. Riž zavrite in pokrijte s pokrovom ter zmanjšajte temperaturo. Kuhajte 15 minut ali...
Olupite in grobo naribajte korenček in jabolko. Dajte ju v skledo za serviranje. Na drobno sesekljajte 2 redkvici. Dodajte ju v skledo s svežim limoninim sokom in 2 žlicama olivnega...
Pečico segrejte na 200 °C. Piščančja krila operite in osušite. Zmešajte sojino omako, sladko sojino omako, med, sezamovo olje in sesekljan česen. Dodajte piščanca in ga premešajte z omako, da...
V veliki skledi stepite moko, kvas, sol in sladkor. Vmešajte vodo in sesekljan zeleni del šalotke. Dobro premešajte, da dobite gladko testo. Skledo tesno pokrijte s plastično folijo. Postavite v...
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...