Riž skuhajte v 450 ml vode. Med kuhanjem solite in nekajkrat premešajte. Puranje zrezke solite in poprajte ter jih specite v ponvi na olju. Ko so na obeh straneh pečeni,...
Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljajte testo za pito in ga položite v pekač. Pekač s testom postavite v zamrzovalnik za 20 minut. Testo postavite v pečico in pecite 15...
Očistite šampinjone in sesekljajte čebulo. Čebulo popražite na olju in dodajte narezane šampinjone. Pražite približno 10 minut in po okusu dodajte sol in poper. Posebej prepražite pinjole in jih dodajte...
Goveje meso narežite na trakove. Ingver olupite in nastrgajte. Na eni žlici olja 5 minut pecite govedino in ingver. Posebej na olju pražite narezano papriko in šampinjone. Po treh minutah...
V ponvi segrejte olje in na nizki temperaturi pražite čebulo, da postekleni in porjavi, približno 7 minut. Dodajte sesekljan česen in kuhajte še 1 minuto, da zadiši. Vsako klobaso prerežite po...
Šampinjone razpolovite in jih premažite z limoninim sokom. Šampinjone povaljajte v moki, nato jih pomočite v razžvrkljano jajce in na koncu jih obložite z drobtinami. Ocvrite jih v vročem olju,...
Zmešajte polento, vodo, mleko, olje in sol v posodi. Kuhajte, mešajte, dokler ne postane gosto, približno 15-20 minut. Ohladite in razvaljajte v testo za pico. Položite na pekač, obložen s...
Velikim gobam obrežite konice pecljev in jih razpolovite ali razčetverite. Manjše gobe pustite cele. Postavite jih v veliko posodo z vodo in jih obračajte, da odstranite umazanijo. Osušite jih s...
Pečico segrejte na 200 °C. Gobam odstranite peclje in jih shranite. Kapice gob začinite s soljo in jih dajte na stran. Stebla zmeljite. Zmešajte mleto govedino, mleta stebla, modri sir,...
Naredite posip: v manjši skledi zmešajte peteršilj, lupino in česen. V globoki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte polovico olja. Svinjino kuhajte 5 minut ali dokler ne porumeni z obeh...