Segrejte pečico na 210 °C. Pekač popršite s sprejem za peko. Zmešajte zdrobljenega piščanca s kumino, čilijem v prahu, soljo, česnom v prahu, papriko in svežim limetinim sokom. Mešajte, dokler...
Segrejte pečico na 210 °C in namastite pekač. V majhno ponev dajte sojin drobljenec in ga med pogostim mešanjem pecite, dokler ne postane hrustljav. Medtem v drugi ponvi na srednji...
V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi stopite maslo. Dodajte sesekljano čebulo, gobe in papriko ter jih dušite, dokler se ne zmehčajo. Dodajte narezano šunko, premešajte in dušite, dokler se...
Jajca stepite z vodo, soljo in črnim poprom. V ponvi kuhajte klobaso na srednji temperaturi, dokler ni več rožnata, 4 minute, in jo zdrobite v drobtine. Vmešajte šalotko in papriko...
Stresite taco začimbe v veliko plitvo posodo; Dodajte narezanega piščanca in premešajte, da se obloži. V veliki ponvi na olju popecite piščanca, da ne bo več rožnat. zmešajte salso in...
V skledi stepite jajca s smetano, salso, kumino ter ščepcem soli in popra. V ponvi na srednje visoki temperaturi raztopite maslo in vanj vmešajte jajca. Dodajte sir. Tortilje položite na...
Mleto goveje meso položite ponev in kuhajte na srednje visoki temperaturi, dokler enakomerno ne porumeni. Odcedite govedino in jo skupaj s salso, kondenzirano kremno gobovo juho in topljenim sirom dajte...
Piščanca, koruzo, fižol, salso, in taco začimbe dajte v kuhalnik za počasno kuhanje. Kuhajte na nizki temperaturi, dokler se piščanec ne zmehča in se okusi združijo, približno 8 ur. Piščančje...
Zmečkajte črni fižol: Črni fižol zmečkajte z vilicami ali z mešalnikom za krompir, po želji pa pustite nekaj koščkov za teksturo. Naredite mešanico za pleskavico: Zmečkanemu fižolu dodamo ovsene kosmiče,...