Riž sperite pod hladno vodo in ga zmešajte z 1 žlico soli in 2 skodelicama hladne vode. Riž zavrite in pokrijte s pokrovom ter zmanjšajte temperaturo. Kuhajte 15 minut ali...
V manjši skledi zmešajte limetin sok, vino, javorjev sirup in sesekljan česen. Rižev papir namočite v vodi za 10 sekund in ga položite na delovno površino. Vse sestavine za nadev...
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...
Za mariniranje svinjine zmešajte vino, sojino omako, sladkor in krompirjev škrob ter z njimi prelijte mleto svinjino. Premešajte, da se enakomerno porazdeli, vendar ne pretiravajte z mešanjem (svinjina mora biti...
Daši, vino, sojino omako in krompirjev škrob zmešajte v manjši skledi, dokler se škrob ne raztopi, in ga postavite na stran. Segrejte ponev za omlete na srednji temperaturi ter dodajte...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezanega piščanca in kuhajte približno 5 minut. Dodajte čebulo; kuhajte in mešajte, dokler čebula ne postane prosojna, približno 5 minut. Prilijte...
V manjšo skledo dajte sojino omako, mirin, sladkor in nariban ingver. Stepajte, dokler se sladkor ne raztopi. Za pripravo majoneze wasabi zmešajte vse sestavine. Na 8 predhodno namočenih bambusovih nabodal...
Riž in 2 skodelici vode dajte v ponev na srednje visokem ognju in segrejte do vrenja. Zmanjšajte temperaturo na nizko in pokrito kuhajte 10 minut ali dokler se tekočina ne...
Riževe rezance namočite v hladno vodo za 15 minut, da postanejo prožni, nato jih odcedite. Medtem v veliki skledi zmešajte zelje, korenje, kalčke in beli del spomladanske čebule. V veliki...