Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili iz embalaže. Medtem v manjši skledi zmešajte sojino omako, koruzni škrob in česen. Dodajte piščanca. V veliki ponvi na arašidovem in sezamovem olju...
Za preliv zmešajte prvih šest sestavin. Zrezek potresite s poprom. Pokrito pecite na srednje močnem žaru, dokler meso ne doseže želene mesnatosti, 6-8 minut na vsaki strani. Pred rezanjem pustite...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Riževe rezance namočite v toplo vodo za 30 minut ali dokler niso mehki. Odcedite jih in pustite na strani. V velikem voku ali ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje....
Operite goveji file, posušite ga z brisačo in postavite v zamrzovalnik za cca. 1 uro. Očistite mlado čebulo, po dolžini jo prerežite na štiri dele in narežite na cca. 3...
Rezance skuhajte in jih narežite na 3 cm. V skledo dajte rezance, kozice, snežni grah, čebulo, stebla koriandra, ingver in limeto. Mešajte, dokler se ne povežejo. Na ravno površino položite...
Rezance položite v veliko skledo in jih prelijte z vrelo vodo in pustite stati 5 minut oziroma dokler se rezanci ne zmehčajo. Osvežite pod hladno tekočo vodo in dobro odcedite....
Riževe rezance namočite v hladno vodo za 15 minut, da postanejo prožni, nato jih odcedite. Medtem v veliki skledi zmešajte zelje, korenje, kalčke in beli del spomladanske čebule. V veliki...