Zavrite 500 ml vode. Segrejte pečico na 200°C. Rjavo čebulo olupite in na drobno narežite. Kokosovo kremo prelijte z 200 ml prekuhane vode. Na srednji temperaturi segrejte ponev s kapljico...
V manjši posodi zavrite juho in dodajte riž. Zmanjšajte temperaturo in pokrito kuhajte približno 40 minut ali dokler se tekočina ne vpije. Vmešajte na drobno narezano masleno bučo in pustite...
Piščanca narežite na večje kose in ga marinirajte s sojino omako, žganjem in naribanim ingverjem. Najbolje je, da piščanca pustite marinirati nekaj ur. Za pripravo zelenjave jajčevec, sladki krompir, korenino...
Za preliv zmešajte prvih šest sestavin. Zrezek potresite s poprom. Pokrito pecite na srednje močnem žaru, dokler meso ne doseže želene mesnatosti, 6-8 minut na vsaki strani. Pred rezanjem pustite...
V manjši skledi zmešajte sojino omako, rižev kis, koruzni škrob ter ščepec soli in popra. V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezan tofu in ga...
Olje v voku ali veliki ponvi segrejte na visoki temperaturi. Dodajte zrna sečuanskega popra in jih nekaj sekund pražite, dokler ne zadišijo. Z žlico odstranite zrnca popra in jih zavrzite....
Tofu osušite s kuhinjskim papirjem in narežite na 4 “zrezke”. V široki plitvi skledi zmešajte ½ čajne žličke mlete kurkume, 1 žlico riževega kisa in dobro premešajte. Dodajte tofujeve zrezke...
Zmešajte polovico miso paste in polovico medu ter s čopičem premažite ribe. Rahlo naoljen žar segrejte na srednje visoko temperaturo in lososa pecite po 2 minuti na vsaki strani, dokler...
Listom blitve izrežite trdo sredinsko steblo. Stebla narežite na 1 cm velike koščke. Hranite ločeno od listov. Liste narežite na 1 cm široke trakove. Na olju prepražite stebla blitve, šalotko...