Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, borovničev sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, jagodni sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, malinov sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Segrejte pečico na 180 °C. V veliki skledi zmešajte rikoto, čedar, parmezan, naribano bučko, baziliko, origano, črni poper, sol, mocarelo in paradižnik. Temeljito premešajte. Mešanico prenesite v dobro namaščeno skodelico....
Zmešajte moko, sladkor v prahu, zmehčano maslo in sol. Mešajte, da mešanica postane podobna grobim drobtinam. Mešanici dodajte razžvrkljano jajce in vino. Mešajte, dokler se testo ne združi. Testo prenesite...
Pekač za pito namastite z maslom. Po moki potresite sol in dodajte maslo. Zgnetite v testo in dodajte jajce ter eno žlico vode. Testo oblikujte v hlebček in ga za...
Pečico segrejte na 180 °C. Velike testenine školjke skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Odcedite jih in vsako položite na pekač, da se ohladi. Zmešajte rikoto, naribano bučo, začimbe...
Za pripravo testa zmešajte moko, sladkor in sol. Vmešajte maslo. Dodajte rumenjake; premešajte z vilicami. Po žlicah vmešajte vino, dokler se testo ne zlepi. Iz testa oblikujte kroglo in jo...
Pečico segrejte na 200 °C. Na dno pekača razporedite 60 ml marinara omake. Bučke po dolžini narežite na 12 enako velikih rezin, približno 4 mm debelih. Obe strani bučk začinite...
Pečico segrejte na 180 °C. Z oljem popršite 2 standardna pekača za mafine. NADEV V skledo dajte jajce in ga rahlo stepite. Dodajte narezano zamrznjeno špinačo in preostale sestavine za...