Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Koriander skupaj s česnom, ribjo omako in sladkorjem ter sesekljanim čilijem vrzite v mešalnik. Olupljeno limeto, razpolovljeno in z odstranjenimi koščicami, dodajte v skledo in vse skupaj obdelujte, dokler ne...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Riževe rezance namočite v toplo vodo za 30 minut ali dokler niso mehki. Odcedite jih in pustite na strani. V velikem voku ali ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje....
Pečico segrejte na 200 °C. Velik pekač poškropite z oljem. V skledo dajte mleto meso, čebulo, česen, bučke, omako in grah. Začinite s poprom. Z rokami premešajte, da se vse...
Pečico segrejte na 190 °C. Namastite pekač. Obložite ga s papirjem za peko. Segrejte ponev na srednji temperaturi. Začinite račje prsi in jih s kožo navzdol položite v ponev. Kuhajte...
V veliki skledi zmešajte piščanca, med, sojino omako, ribjo omako, česen, ingver, kitajske začimbe in olje. Pokrijte s plastično folijo in za eno uro postavite v hladilnik, da se marinira....