Navodila Na srednje močnem ognju v večjem loncu segrejte malo olja. Dodajte čebulo in česen ter pražite, dokler ne postaneta mehka in dišeča. Dodajte riž in ga pražite kratek čas,...
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Koriander skupaj s česnom, ribjo omako in sladkorjem ter sesekljanim čilijem vrzite v mešalnik. Olupljeno limeto, razpolovljeno in z odstranjenimi koščicami, dodajte v skledo in vse skupaj obdelujte, dokler ne...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Riževe rezance namočite v toplo vodo za 30 minut ali dokler niso mehki. Odcedite jih in pustite na strani. V velikem voku ali ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje....
Pečico segrejte na 200 °C. Velik pekač poškropite z oljem. V skledo dajte mleto meso, čebulo, česen, bučke, omako in grah. Začinite s poprom. Z rokami premešajte, da se vse...
Pečico segrejte na 190 °C. Namastite pekač. Obložite ga s papirjem za peko. Segrejte ponev na srednji temperaturi. Začinite račje prsi in jih s kožo navzdol položite v ponev. Kuhajte...