V ponvi na močnem ognju stopite česnovo maslo. Dodajte školjke, kozice in juho. Pokrijte in ob stresanju ponve kuhajte 10 minut oziroma dokler se školjke ne odprejo in kozice ne...
Očiščene školjke zavrite v ribji juhi in na zmerni temperaturi kuhajte, da se odprejo, 5-10 minut. Zaprte školjke zavrzite. 10 školjk dajte na stran, ostale pa spravite iz lupin, lupine...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte maslo. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno. Kuhajte 6 do 7 minut ali dokler se ne zmehča. Po okusu dodajte sol in poper...
V veliki ponvi na srednje močnem ognju stopite maslo. Dodajte narezano čebulo, koromač, zeleno in korenje; med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča in čebula postane prosojna, približno...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte kari pasto in jo kuhajte 2 minuti oziroma dokler ne zadiši. Dodajte kokosovo mleko, jušno osnovo, šalotko, čili in liste limete,...
Krompir olupimo, očistimo in operemo. Narežemo ga na približno 1,5 cm velike kocke. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. V loncu segrejemo olje, na katerem med občasnim mešanjem pražimo sesekljano čebulo...