Zmešajte pinjenec, ribezov sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Ribez razdelite v 4 kozarce in...
Pečico 180 °C. Začnite z izdelavo testa. V kuhinjski robot presejte moko in ksantan gumi, dodajte margarino, rastlinsko maščobo in ščepec soli ter mešajte, dokler zmes ni podobna drobtinam. Dodajte...
Lepo sesekljajte Suet in kandirano lupino, operite in osušite ribez, tudi rozine operite, vse suhe sestavine zmešajte, dodajte dobro razžvrkljana jajca, dajte v namaščeno posodo in zavežite krpo čez njo...
Sadje zmeljite v kašo in sok precedite v šejker z ledom. Dodajte sladkor ter enako količino limoninega soka in vode. Dobro pretresite in precedite. Postrezite.
Maslo in sladkor umešajte, dodajte jajčni rumenjak. Moko, pecilni prašek, cimet in klinčke v prahu zmešamo in presejemo ter jih skupaj z mlekom dodamo prvi zmesi. Vse to stepite 1...