Na drobno sesekljajte cvetačo in česen. Na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano cvetačo in indijske oreščke ter jih pražite 5 minut. Dodajte česen in ga kuhajte 1 minuto,...
Pečico segrejte na 200 °C. Velik pekač poškropite z oljem. V skledo dajte mleto meso, čebulo, česen, bučke, omako in grah. Začinite s poprom. Z rokami premešajte, da se vse...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano bučo, papriko, česen, koriander ter beli del šalotke. Med občasnim mešanjem kuhajte 6 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte...
Gobe narežite in na suho pecite 5 minut. Med kuhanjem jih obračajte. Medtem olupite korenje in ga pod narežite na kolobarje. Narežite spomladansko čebulo. Tofu odcedite in narežite na koščke....
Rezance skuhajte in grobo sesekljajte. Korenje grobo naribajte, nato na drobno narežite spomladansko čebulo ter dodajte v skledo. Sesekljajte ingver ter na drobno sesekljajte koriander in ga dodajte v skledo...
Na pladenj v pečici položite zrezek, ga začinite s soljo in pokapajte s sezamovim oljem. Rezance skuhajte in prihranite 1 skodelico (250 ml) vode od kuhanja. Na močnem ognju segrejte...