Narežite klobaso na kolobarje, nato na kuhalnik pristavite nad ponev. Vlijte v ponev žlico olja in kolobarje dobro popecite z obeh strani, da kolobarji dobijo temno rjavo in postanejo hrustljavi....
Preberite najprej fižol, operite ga pod tekočo vodo, dajte ga v skledo in zalijte s toliko hladne vode, da bo voda vsaj štiri prste nad fižolom. Polovite in zavrzite fižol,...
Pečico segrejte na 260 stopinj Celzija z rešetko v spodnji tretjini vaše pečice. Velik obrobljen pekač namastite z oljem. S konicami prstov raztegnite testo do vogalov lista. Pokrijte s kuhinjsko...
Meso operite pod tekočo vodo, vlago osušite s papirnato brisačo in narežite na večje kocke (približno 3 cm). Čebuli olupite in narežite na četrtine. Zelenjavo operite, očistite in narežite na...
Čebulo drobno sesekljajte, solite in prepražite na olju, da lepo porumeni. Prelijte s pol dl vode in premešajte. Kumari odstranite peške, najlažje jih boste odstranili z žlico, jih naribajte in...
Česen in čebulo očistite in operite. Zatem polovico fižola pretlačite skozi cedilo ali prepasirajte. Polovico fižola pa pustite celega. Peteršilj sesekljajte na grobo. Zeleno očistite, nato jo operite in narežite...
Piščančji file potolcite, da dosežete debelejši del. V ponvi segrejte maslo, zrezke popecite z obeh strani in pustite, da se ohladijo. Zmešajte vinski kamen in kislo smetano, sesekljana zelišča, muškatni...
. V velikem loncu segrejte 2 žlici oljčnega olja in česen. Česen med občasnim mešanjem pražimo 2-3 minute oziroma dokler ne postane zlato rjav. 2. Dodajte sesekljano čebulo, korenček in...