Zavrite 500 ml vode. Segrejte pečico na 200°C. Rjavo čebulo olupite in na drobno narežite. Kokosovo kremo prelijte z 200 ml prekuhane vode. Na srednji temperaturi segrejte ponev s kapljico...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte kokosovo olje. Dodajte sesekljano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna, približno 5 minut. Dodajte sesekljan česen in ingver ter pražite še...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno ter med občasnim mešanjem kuhajte približno 5 minut, dokler se ne zmehčajo. Dodajte česen, kumino,...
V lonec dajte lečo in jo prelijte z vodo. Zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo in kuhajte, dokler se leča ne zmehča, približno 20-25 minut. Odvečno vodo odcedite. Kuhano lečo, sesekljano...
Lečo kuhajte v loncu z vrelo vodo 25-30 minut ali dokler se ne zmehča. Pokrijte, da ostane topla. Medtem v ločeni ponvi na srednji temperaturi segrejte 60 ml olja. Dodajte...
V ponvi segrejte olje in dodajte čebulo, korenje, zeleno in česen. Rahlo kuhajte 20 minut, da se vse zmehča. Vmešajte lečo, sesekljan paradižnik, paradižnikovo mezgo, zelišča in juho. Kuhajte na...
V veliki ponvi segrejte oljčno olje, dodajte čebulo, 1 kos pancete in korenček. Na nizki do srednji temperaturi kuhajte 10 minut, dokler se čebula ne zmehča. Dodajte kumino, kurkumo, česen...
V veliki ponvi segrejte juho in dodajte lečo. Zavrite in počakajte nekaj minut, da se leča zmehča. Dodajte korenje in por ter ju začinite. Zavrite, nato zmanjšajte temperaturo, pokrijte in...
Pečico segrejte na 180 °C. Cvetačo, 1 žlico olja in nekaj začimb stresite v ponev. Pražite 25-30 minut, nato pa pustite na stran. V veliki ponvi segrejte preostalo olje ter...
Lečo je treba namakati v hladni vodi vso noč. V ponvi stopimo maslo (margarino), na njej prepražimo lečo, narezano čebulo in na majhne koščke narezano zeleno. Na ognju mešamo 5...