Narežite klobaso na kolobarje, nato na kuhalnik pristavite nad ponev. Vlijte v ponev žlico olja in kolobarje dobro popecite z obeh strani, da kolobarji dobijo temno rjavo in postanejo hrustljavi....
Lečo in čičeriko dajte v cedilo, oplaknite pod tekočo vodo in odcedite. Čebulo in česen olupite in ju ločeno sesekljajte. V ponvi segrejte olivno olje in na njem pražite čebulo,...
Segrejte pečico na 185⁰ C. Nato najprej v večji skledi zmešajte kosmiče, pecilni prašek, sol, cimet in mandljeve lističe. Nato zmešajte vse preostale sestavine razen borovnic in to v drugi...
Mleko na hitro segrejemo v loncu in ga vlijte nato v skledo. Dodajte nato sol, sladkor, 2 žlici olja, 1 jajce in zdrobljen kvas ter vse skupaj dobro premešajte. Moko...
Pečico segrejte na 180 °C. Naoljite pekač in ga obložite s papirjem za peko. V veliko skledo dajte jajca, vaniljo in oba sladkorja ter jih z električnim mešalnikom stepajte 5...
Očistite, operite in zelje razrežite na četrtine. Debele konce odstranite, zelje pa nato na tanko narežite, na tanke rezine in jih dajte v nekoliko večjo skledo. Očistite korenje, po potrebi...
Rezance skuhajte in grobo sesekljajte. Korenje grobo naribajte, nato na drobno narežite spomladansko čebulo ter dodajte v skledo. Sesekljajte ingver ter na drobno sesekljajte koriander in ga dodajte v skledo...