Stopite čokolado in mast ter občasno mešajte, dokler ne postane gladka. V vršičke jagod vtaknite zobotrebce. Jagodo primemo za zobotrebec in jo pomočimo v čokoladno zmes. Jagodo obrnite z glavo...
1 skodelica = 240 ml Pečico segrejte na 175 °C. Rahlo namastite pekače. Pripravite testo za piškote: V skledi zmešajte rjavi sladkor in olje. Vmešajte bučo in jajca ter dobro...
Mleko v posodi nežno segrejte do mlačnega. Dodajte kvas in sladkor ter mešajte, dokler se sladkor ne raztopi. Odstavite za nekaj minut, da postane zmes kremasta in se začne peniti....
Kos šunke kuhajte 2 uri. Očistimo 1 kg suhih jabolk; namočite jih v toliko vode, da jih pokrije. Ko je meso kuhano navedeni čas, dodajte jabolka in vodo, v kateri...
Meso začinite s soljo in poprom ter ga dušite 2 uri. Nato iz moke, pecilnega praška, soli in masti naredimo testo.Zmešamo v testo za pito. Razvaljamo ga v ducat krogov...