Puranji zrezek narežite na koščke in jih popecite na olju. Zalijte z malo vode in začinite. Premešajte in dodajte koruzo iz konzerve ter vse skupaj zavrite. Posebej v skodelici zmešajte...
Riž skuhajte v 450 ml vode. Med kuhanjem solite in nekajkrat premešajte. Puranje zrezke solite in poprajte ter jih specite v ponvi na olju. Ko so na obeh straneh pečeni,...
Puranje zrezke začinite s soljo in poprom ter z ostalimi začimbami po okusu. Segrejte olje in nanj položite purana. Pecite toliko časa, da na obeh straneh lepo zlato porjavi. Zrezke...
Za pripravo preliva: zmešajte majonezo in polnozrnato gorčico. Slanino v ponvi na srednji temperaturi pecite, dokler ne postane zlata in hrustljava. V ponvi ocvrite jajca in na rahlo popecite kruh. Namažite...
Operite puranje zrezke, osušite s papirnato kuhinjsko brisačo in narežemo na grižljaj velike trakove. V ponvi z žlico vročega sončničnega olja popecite meso in to z vseh strani. Solite, poprajte...
Puranji zrezek posolite in popoprajte ter specite na olju. Ko je zrezek spečen, ga odstranite iz ponve in pokrijte. Na maščobi (olju) od prej, prepražite čebulo in česen ter dodajte...