Segrejte pečico na 180 °C. Pripravite 4 puranje zrezke in jih potolcite s kladivom za meso. Zrezke začinite in premažite z gorčico po vrhnji strani. Zrezke obložite s sesekljano panceto,...
V veliki skledi pretlačite kuhan krompir s 60 ml juhe, soljo in poprom. Odstavite. Česen in čebulo na nizki temperaturi prepražite na olju. Dodajte peteršilj, sol in poper ter kuhajte,...
V srednje veliki skledi zmešajte narezanega kuhanega purana z narezano zeleno, majonezo, brusnicami in rdečo čebulo. Na pekač razporedite kruh in na rezine enakomerno razdelite puranjo mešanico, nato pa vsako...
Pečico segrejte na 200 °C, pekač popršite z oljem. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in korenček. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča....
Pečico segrejte na 180 °C. Pekač obložite s peki papirjem. V skledi zmešajte orehe, peteršilj, drobnjak, gorčico, česen, brusnično omako, začimbe, drobtine in sir. Z nožem prerežite puranje prsi vzdolž...
Puranje prsi vzemite iz hladilnika in pustite, da se za eno uro segrejejo na sobno temperaturo. Pečico segrejte na 190 °C. Zelenjavo razporedite v pekač. Stehtajte puranje prsi in izračunajte...
Sir, solato in paradižnik karseda res dobro operite. Paradižniku odstranite peclje in zelene dele ter ga narežite na kolobarje. Čemaž pa narežite na bolj širše trakove. Štručko prerežite in spodnji...