Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Na pladenj položite narezano cvetačo in jo posujte s čilijevimi kosmiči in kančkom olivnega olja. Pecite 30 minut, na polovici...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Tempeh narežite na čim tanjše rezine in jih zložite eno na drugo in jih prečno narežite na drobne rezine. Tempeh prepražite na olju na srednje visoki temperaturi. Začinite ga z...
V veliki skledi za mikrovalovno pečico 2 minuti talite maslo, čokolado in arašidovo maslo. Premešajte. V mikrovalovni pečici segrevajte dodatnih 10-20 sekund, dokler ne dobite gladke mase. Hladite 1 minuto....
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Za pripravo testa v skledo dajte ohlajeno gazirano vodo, dodajte moko in sol ter stepajte, da se testo združi in postane nekoliko grudasto. Testo ne sme biti gladko. Pustite stati...
Namastite pekač. 125 g masla dajte v ponev na nizki temperaturi. Med občasnim mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne stopi. Odstavite za 5 minut, da se ohladi. Grobo...
Pekač obložite s peki papirjem. V ponvi na srednjem ognju 5 minut topite sladkor, dokler ne dobite karamele. Ponev počasi nagibajte, da se sladkor enakomerno stopi. Dodajte arašide, premešajte z...