Navodila za glazuro. Sladkor, vodo in smetano vinskega kamna zavrite brez mešanja. Odstavite z ognja takoj, ko sirup ob kapljanju z žlice postane “dlakast”. Zelo počasi vlijemo na čvrsto stepen...
Presejte moko, pecilni prašek, sol in olje, postopoma dodajajte mleko in mešajte vse do mehkega testa. Testo preložimo na pomokano desko, razvaljamo na debelino 1 centimetra, premažemo z maslom ter...
Maslo in sladkor umešajte, dodajte jajčni rumenjak. Moko, pecilni prašek, cimet in klinčke v prahu zmešamo in presejemo ter jih skupaj z mlekom dodamo prvi zmesi. Vse to stepite 1...
Zmešajte suhe sestavine in vmešajte malo olja. Dodajte mleko in mešajte z nožem. Z žlicami jih zlagajte na maslom namazano ponev in jih postavite na razdaljo enega centimetra. Pečemo dvanajst...