1. Moko in jajca dajte v kuhinjski robot in jih zmešajte, da postanejo podobni drobtinam. Stresite na pomokano delovno površino in testo zgnetite ter ga zavijte v folijo za živila...
1. Gobe, vodo in vino dajte v posodo in jih namakajte, dokler se ne napijejo tekočine. Odstranite gobe in iztisnite odvečno tekočino. Tekočino shranite, gobe grobo sesekljajte. 2. En paradižnik...
Posušene jurčke prelijte z 800 ml vrele vode in jih za 10 minut postavite na stran. Medtem v veliko ponev vlijte 1,5 žlice olja in 10 min pražite čebulo, korenček,...
Zeleno in čebulo drobno sesekljajte in dajte v veliko ponev na srednji temperaturi z 1 žlico olivnega olja. Dodajte polovico timijanovih listov in med občasnim mešanjem kuhajte 10 minut ali...
Jurčke prelijte s 300 ml vrele vode. Čebulo in česen olupite in narežite na drobno. V veliko ponev na srednje nizki temperaturi kanite 2 žlici olja, dodajte cimet in ga...